Cyborg DNA – Version Explicit – Robin Nimanong

“Van cryopreservatie tot kaping van emoties. Door middel van transcendentale meditatie visualiseren we een technologisch verbonden cyborg-lichaam.”

Datum

9 september

Aanvang

19:00

Prijs

€12,50

Cyborg DNA bootst menselijke maten na op een ondoorgrondelijke schaal, dichter bij de waarheid. Een futuristische performance installatie waarin digitale kunst, modulaire-muziek en hedendaagse dans samensmelten. Een hypersensitieve en hypnotiserende cyberervaring, die de oneindige vooruitgang bevraagt. Version Explicit is een nieuwe doorontwikkelde versie die nog dichter bij het publiek komt.

Een belangrijke inspiratie voor dit onderzoek is de tekst Cyborg Manifesto van Donna Haraway, waarin ze suggereert hoe taal in de loop van de tijd evolueert, beïnvloed door nieuwe technologische ontdekkingen. De mens zal in de toekomst dieper nadenken over frequenties, bloedgroepen en het herprogrammeren van nanochips. De mens zal de huidige focus op etniciteit, geslacht en afkomst veranderen en transformeren in nieuwe parameters en daarom zullen we ons op verschillende vlakken verbinden. Deze performance-installatie suggereert een queer toekomst, via het cyberlichaam en de digitale kunst van Lux Nautilus.

Speelt op:

Zaterdag 9-9 om 19:00

Zondag 10-9 om 19:00

Zondag 10-9 om 21:15

Woensdag 13-9 0m 19:30