TEMPEL X FRINGE: IT IS THE WAY I LIKE IT – Xenia Perek

A rebirth force to the 70’s now; fragiel, poëtisch en hard.

[ 17:45-18:35 & 21:30-22:20 ]

Datum

10 september

Aanvang

17:45

Prijs

€12,50

De funkstijl uit de jaren 70 was boven financiën; kleur, eten, patronen, de naderende ondergang van het kapitalisme. Er was oorlog, er was protest, er was punk en er was Vivienne Westwood. Er waren kapitalisten en er waren hippies. Er was een creatieve kracht; Pak de lap en maak er een geheel van. Draag hem als een poncho, je bent klaar om te gaan. Vreedzaam protest met John en Yoko in bed. Zoals Tony Robbins zei: “We have a two-million-year-old brain; And that two-million-year-old brain is not designed to make you happy. It's designed to make you survive."

IT IS THE WAY I LIKE IT is onderdeel van het Amsterdam Fringe Festival.

Amsterdam Fringe Festival, het eigenzinnige en out of the box theaterfestival, presenteert je in elf dagen maar liefst 55 jaw dropping perfomances! Van 1 t/m 11 september staat nieuw, opkomend en ongekend talent te shinen op 29 bekendere, minder bekende en bijzondere locaties door heel Amsterdam.

Theater, dans, muziek, performance art en storytelling: Amsterdam Fringe Festival heeft het allemaal, maar dan net even anders dan je misschien gewend bent. Laat je verrassen en onderdompelen tijdens deze elf dagen met experimentele, prikkelende en adembenemende voorstellingen. Verticale muurdansen, interactieve podiumkunst, van queer identity tot city life en van mentale gezondheid tot vrouwenemancipatie, je kunt het allemaal terugvinden op ons programma.

Amsterdam Fringe Festival biedt jou een festivalbeleving, waar je mond van open valt.

Ben jij klaar om op Fringe-avontuur te gaan? Bekijk het volledige programma en koop je tickets online op amsterdamfringe.nl/programma. Ook bieden we ruime keuze in Engelstalige en Language No Problem (LNP) voorstellingen.