OPEN OSCILLATOR

Open podium voor elektronisch (geluids)experiment.

BLEEP BLOP WOOSH OOOOOO zzzzzz

[synthesis: the combination of components or elements to form a connected whole]

Datum

16 maart

Aanvang

19:00

Prijs

Gratis

Van enorme geluidsdozen met knipperend licht en een wirwar van kabels, via de virtuele wereld van de modulariteit tot aan de kleinste nieuwe synthesizer die zo in je zak past: Open Oscillator is er voor iedereen. Het is een open podium dat graag het geluidsexperiment aangaat, of je nu een ervaren geluidsmaker bent, of nieuwsgierig naar de wereld van de elektronische muziek.

Open Oscillator X Tempel zal op donderdag 16 maart plaatsvinden in Amsterdam. Ditmaal op het experimentele geluidspodium Tempel in de Pijp. Temidden van dit architectonische spaceship - meer dan honderd jaar geleden gebouwd als theosofische tempel - ben je welkom om te komen spelen en/of luisteren naar elektronische klanken die grondig voorbereid zijn of juist ter plekke ontstaan.

Het programma Open Oscillator X Tempel is een opmaat naar het tweedaagse festival in juni in de Tolhuistuin. In deze kick off van 2023 vieren we ons belangrijkste element: het open podium voor elektronische muziek. Neem je portable elektronische instrument mee naar het festival en doe mee (inschrijving ter plaatse). Audiovisuele optredens zijn ook mogelijk.

19.00 – 23.00 deuren & bar open
20.00-22.00 open stage

Gratis evenement, reserveren is niet nodig.

Open Oscillator is een festival georganiseerd door de Muziekstraat, rondom de liefde voor de synthesizer en andere elektronische instrumenten met optredens, kunst, workshops, een open podium en meer. Het jaarlijkse festival in de Tolhuistuin van Amsterdam zal plaatsvinden op 10&11 juni (mark your calendars!). De line-up zal later dit jaar bekend worden. Andere jaren betraden o.a. Das Ding, Max Frimout, No Plexus, Nils Davidse en Gökay Atabek al ons podium.  Voor meer informatie klik hier.