OVERWINNEN

Poëzie, Spoken Word & Stories – De Pijp Local Legends

Datum

31 maart

Aanvang

20:00

Prijs

€13,50

OVERWINNEN is een eenmalige cross-over avond vol stories, spoken word, muziek en live visuals. Bereid je voor op een line-up met passie voor de lokale context. Vier performers delen hun persoonlijke kijk op het thema overwinnen. Poëzie en storytelling mengen de laatste vrijdag van maart tot een rijke collage van woorden met een boodschap. Afgewisseld met uptempo modern Jazz sets door Lucas Benjamin en vocaliste Helena Casella.

Thema: Wat betekent overwinnen voor jou?
Heeft dit betrekking op de ander, of op jezelf? Gaat het over herinneringen of meer over nu? Over fysieke overwinningen of toch over mentale overwinningen, heel dichtbij? Komt overwinnen uit kracht of uit falen? Ga met ons mee naar een avond vol grenzeloze overwinningen.

Line-up:
Spoken word: Mark @depijplocallegends
Spoken word:  Souraya Kichouhi
Spoken word: Florian Regtien @flowidaflo
Spoken word, poëzie: Djé-rimo @djerimo
Spoken Word, rap: BLESZ @bleszbeats
Muziek: Lucas Benjamin @lucas_benjamin
Vocaliste: Helena Casella @helena_casella
Visuals: @arief4real

Meer info op: instagram.com/depijplocallegends

 

Credits:
De voorstelling Overwinnen wordt mede mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst en Fonds voor Zuid.

Over De Pijp Local Legends:
De Pijp Local Legends is een podium voor pure woorden, speels verbonden aan een thema of de lokale context. We stimuleren ontmoeting door het gezamenlijk delen van stories, spoken word en poëzie. De Pijp Local Legends verenigd een groep creatieve makers, muzikanten, illustratoren en vrijwilligers met een diverse achtergrond. Vanaf het begin in 2018 leven de producties als een stadsnomade, vaak zoekend naar een nieuw thuis, en altijd open voor een volgend experiment.